Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Mąkę przesiać,dodać cukier puder, jajka, mleko i sól- wszystko razem dokładnie wymieszać. Rozgrzać na patelni troszkę oleju i wlewać . Jak ktoś chce można cały czas smażyć na oleju, lub bez. ( pierwszego trzeba smażyć na oleju!!!!) Na koniec polać polewą lub włożyć dżem. Jak kto woli:)