Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, żelatynę rozpuszczamy w odrobinie gorącej wody, ubijamy bitą śmietanę z cukrem i śmietan-fixem, dodajemy czekoladę miksujemy..
nakładamy do pucharków posypujemy migdałami i wkładami do lodówki na ok 1 h. Smacznego..