Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Miąższ dyni pokrój w kostkę, podlej niewielką ilością wody i ugotuj. Odcedź i zmiksuj na gładką masę.
Czekoladę stop z mlekiem. Jeszcze gorącą, wymieszaj z gorącą dynią (wówczas nie powstaną grudki). Śmietanę ubij na sztywno, wymieszaj z cukrem.
Część odłóż do dekoracji. Resztę wymieszaj z masą dyniowo-czekoladową. Mus rozłóż do pucharków, schłodź i udekoruj.Źródło: Bella Relaks