Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i łatwe w wykonaniu
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Do miski wsypać wszystkie suche składniki (mąka, cukier, proszek do pieczenia, kakao ). wymieszać,
Do drugiej miski składniki mokre (mleko, masło- rozpuszczone i wystudzone, jajka, zapach waniliowy).
Do składników suchych wlać mokre, wymieszać niezbyt starannie. Napełnić foremki do muffin do 3/4 wysokości. Piec w temp. 200oC około 20 minut. Udekorować w/g uznania. Ja udekorowałam ubita śmietana i zrobionymi przezemnie figurkami z gotowej masy cukrowej. Smacznego!