Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybkie babeczki do popołudniowej kawy...
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Jaja z cukrem wymieszać w misce. Następnie dodać maślankę i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu wlać stopione masło. Całość szybko połączyć. Czekoladę pokroić na mniejsze kawałki. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, kawałki czekolady i łyżeczkę serka homogenizowanego.
Na wierzch rozłożyć pozostałe ciasto. Piec w nagrzanym do temp. 175 stopni piekarniku przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!