Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, choć lekko kwaskowate babeczki, które fajnie smakują do popołudniowej kawki ;)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 324
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 96
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5098
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32706
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 276
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 324
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 96
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5098
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32706
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 276
Składniki
Do miski wbić jaja, dodać maślankę, olej i zmiksować. W osobnym naczyniu wymieszać ze sobą cukier, mąkę i proszek do pieczenia. następnie produkty suche przesypać do mokrych i zmiksować szybko razem.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta i owoce (ilość wedle upodobań). Następnie znowu ciasto i reszta owoców.
Piec w temp. 200 stopni przez ok. 25 min. Smacznego!