Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,pełnoziarniste,pyszne.Przepis zrodził się przypadkowo,przy chęci zużycia pozostałości :)
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1295
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 58
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1295
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 58
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem na gładką masę,dodajemy jajka miksujemy,nie zniechęcamy się grudkami :).Następnie dodajemy serek waniliowy,mąkę, otręby oraz proszek do pieczenia.Jezeli ilość z przepisu okaże się nie wystarczająca dodajemy tyle mąki,aby ciasto było gęste.
Mieszamy ciasto z dowolnymi bakaliami i wykładamy do formy do muffinek, bądź do foremek papierowych do ok 3/4 wysokości.PIeczemy 15 minut w 200 stopniach.
POLEWA-dużą łyżkę Kasi bądź masła rozpuszczamy w garnuszku z miodem,cukrem waniliowym,i kakao,mieszamy energicznie do powstania gładkiej masy.POlewamy muffinki.