Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny to smaczny dodatek do kawy lub herbaty
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 229
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 247
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 229
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 247
Składniki
Mąki przesiać i wymieszać z proszkiem do pieczenia.
Jajka ubić z cukrem wymieszać z olejem i mlekiem ,dodawać stopniowo suche składniki i dokładnie wymieszać.
Plastry ananasa podzielić na 4 części.
Do foremki włożyć porcję ananasa.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.Foremkę z ananasem uzupełnić ciastem, zostawiając 1 cm od góry.
Przygotowane foremki wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec 25 min. lub do suchego patyczka.