Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne, mięciutkie...
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
Do miski przesiać i wymieszać suche składniki: mąki, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną. W drugiej misce wymieszać rózgą/mikserem jajka z cukrem, olejem i jogurtem.
Połączyć zawartość misek- wymieszać rózgą. Dodać owoce. Ciasto będzie dość gęste. Wyłożyć do papilotek -prawie do pełna. Piec około 18-20 min. w temp. 180ºC. Wystudzić i posypać pudrem.