Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki i łatwy przepis na muffinki tym razem z dodatkiem dowolnego dżemu,posypane migdałami.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej , kefir i mąkę przesianą z proszkiem . Dokładnie wymieszaj. Do papilotek wkładaj po 1 łyżce ciasta na ciasto łyżeczkę dżemu . Dżem przykryj łyżka ciasta, wierzch posyp płatkami migdałów.Piec 25 minut w temperaturze 180 st.