Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie.pyszne muffinki maślankowe :)
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. W jednym naczyniu połączyć suche składniki (mąkę z sodą i cukry) następnie dodać borówki i delikatnie wymieszać. W drugim naczyniu połączyć składniki mokre (roztopione masło,jajka i maślankę. Masy połączyć razem delikatnie mieszając. Ciasto nałożyć do foremek na muffinki (3/4 wysokości) i piec w temp.180 st ok 25-30 min.Smacznego:)