Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waniliowe muffinki z dodatkiem białej czekolady smakują świetnie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Czekoladę posiekać na małe kawałki.
Płatki owsiane rozdrobnić blenderem.
Płatki, mąkę, cukier, cukier wanilinowy i proszek do pieczenia wymieszać.
Do sypkich produktów dodać jajka, olej, maślankę oraz czekoladę i przemieszać łyżką. Ciasto powinno pozostać grudkowate.
12 foremek na muffinki napełnić ciastem i piec przez około 20 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza w piekarniku z włączonymi grzałkami górną i dolną.