Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa kajmakowa i ser sprawdzą się bardzo dobrze w puszystych babeczkach :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem. Następnie dodać masę kajmakową i całość dokładnie połączyć. Potem dodać mleko i mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, łyżeczce serka i plasterku banana. Rozłożyć pozostałe ciasto, wierzch starać się wyrównać.
Piec w temp. 175 stopni przez ok. 25 min. Czekoladę z masłem rozpuścić w kąpieli wodnej, polewać ostudzone muffinki i posypać kolorowymi cukierkami. Smacznego!