Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 268
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 268
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Przygotuj lemon curd. Przepis znajdziesz na moim blogu: http://emdelicious.blogspot.com/2014/01/krem-cytrynowy.html
Piekarnik rozgrzewamy do 190 stopni. Formę na muffiny wypełniamy papilotkami. Do miski przesiewamy mąkę z sypkimi składnikami, dodajemy cukier,cukier waniliowy, sól i skórkę z cytryny. W drugiej misce mieszamy jajka z jogurtem i roztopionym (przestudzonym) masłem. Łączymy składniki. Wypełniamy papilotki. Pieczemy 20-23minuty. Gdy muffinki przestygną wypełniamy je szprycą przygotowanym wcześniej lemon curd. Dekorujemy według uznania.