Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masłem orzechowym i bananami
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 46
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 545
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 65
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85705
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 166
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 46
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 545
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 65
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85705
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 166
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C.
Do miski włożyć obrane i pokrojone na kawałki banany, skropić sokiem z cytryny.
Dodać jajka, miód, masło orzechowe i wszystko rozgnieść widelcem.
Dodać kakao oraz sodę oczyszczoną i wymieszać wszystko rózgą.
Formę na muffiny wyłożyć papilotkami, napełnić je masą i posypać dropsami czekoladowymi.
Wstawić do piekarnika i piec przez ok. 18 - 20 minut.
WSKAZÓWKI Miód można zastąpić syropem klonowym.