Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie czekoladowe babeczki idealne na spotkanie ze znajomymi bądź też codzienny dodatek do kawy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy w jeden misce: mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i cukier wanilinowy.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre a następnie dodajemy je do wymieszanych składników suchych.
Mieszamy do połączenia składników (i tylko tyle).
Blachę do muffinek wykładamy papierowymi papilotkami a następnie nakładamy łyżkę ciasta. Następne dodajemy dropsy czekoladowe i znów ok łyżką ciasta przykrywamy czekoladę.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 25 min.