Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffinki bez glutenu. Z bananami oraz płatkami owsianymi i dowolnymi owocami sezonowymi.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 661
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 661
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Dojrzałe banany dokładnie rozgniatamy widelcem w misce. Dodajemy jajka, syrop klonowy, proszek do pieczenia, sól, cynamon i jogurt grecki, płatki owsiane. Wszystko dokładnie mieszamy i dodajemy mleko. Składniki powinny być w temperaturze pokojowej - lepiej się wtedy połączą. Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami i napełniamy je masą, na górze układamy owoce. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Z podanego przepisu otrzymamy 12 muffinek