Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna porcja muffinek. Tym razem z bananami i wiórkami kokosowymi. Pyszny i szybki deser który zasmakuje każdemu :)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1937
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1755
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1937
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1755
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Masło roztapiamy i odstawiamy do przestygnięcia. Banany rozgniatamy widelcem. Mąkę mieszamy z proszkiem, sodą, cynamonem oraz wiórkami kokosowymi (2 łyżki wiórek odłożyć). Jajka miksujemy z cukrem, dodajemy płynne masło, jogurt oraz banany i miksujemy. Dodajemy sypkie składniki i całość mieszamy do połączenia składników. Ciasto nakładamy na foremek na muffinki, wyłożonych papilotkami, do 3/4 wysokości i posypujemy wierzch odłożonymi wiórkami kokosowymi. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach ok. 20 minut. Smacznego :)