Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis można dowolnie modyfikować , jednak w tej postaci muffinki smakują najlepiej.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 238
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 238
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Do miski wsypać mąkę , cukier oraz proszek do pieczenia. Następnie wbić jajka i wlać jogurt truskawkowy oraz olej. Wszystkie składniki miksować aż powstanie gęsta i puszysta masa.
Foremki do muffinek wysmarować margaryną. Wykładać pół łyżki masy do foremki. Następnie włożyć połowę jednej truskawki i przykryć drugą połową łyżki. Muffinki piec około 20 minut w 180 stopniach.