Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Masło roztopić. Czekoladę pokroić w kawałeczki.
Mąkę przesiać do miski razem z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao, cukrem. Wymieszać, odstawić.
W drugiej misce rozmiksować rózgą jajka z mlekiem.
Do sypkich składników mokre (jajka i mleko) i kilkakrotnie delikatnie wymieszać łyżką. Dodać roztopione masło, dodać posiekaną czekoladę. Wymieszać.
Przełożyć do papilotek. Piec przez około 20 - 23 minuty w 180 C.