Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mleczno-malinowe czekoladki"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 189
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 189
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, mieszając. Za pomocą pędzelka cienko posmaruj silikonową foremkę na czekoladki. Odłóż w chłodne miejsce, by czekolada stężała. W ten sposób trzykrotnie posmaruj foremki czekoladą.
Mleko skondensowane dobrze utrzyj z sokiem malinowym. Kremem napełnij czekoladki. Wstaw na godzinę do lodówki. Wierzchy posmaruj resztą stopionej czekolady. Wstaw na noc do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie