Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 649
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 223
Składniki
MĄKĘ PRZESIAĆ DO MISECZKI POŁĄCZYĆ Z SODĄ I CYNAMONEM.
OLEJ UCIERAMY Z CUKREM,DODAJEMY MLEKO,JAJKA,MIÓD I PRZESIANĄ MĄKĘ Z RESZTA SKŁADNIKÓW.
GDY CAŁOŚĆ JEST DOKŁADNIE WYMIESZANA ZALEWAMY FOREMKI DO POŁOWY I WSTAWIAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO TEMPERATURY 180 STOPNI I PIECZEMY 45 MINUT....PO WYSTUDZENIU DOWOLNIE DEKORUJEMY...
SMACZNEGO!!!!!