Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty deser do popołudniowej kawy. Zaletą tego ciasta jest to,że można je przechowywać
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 302
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 171
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3010
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2832
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 302
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 171
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3010
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2832
Składniki
Masło utrzeć z cukrem do białości. Dodać masło, migdały oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Zagnieść ciasto. Odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie ciasto rozwałkować na grubość 0,5 mm. Za pomocą foremki lub szklanki wycinać kółka. Wylepić nimi foremki do babeczek. Piec około 30-45 minut w 180 C.