Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Zagotować wodę z margaryną, wsypać mąkę. wymieszać, aż będzie odchodzić od ścianek naczynia. ostudzić. Wystudzoną dobrze masę zagniatać z pudrem (dosypywać stopniowo). W połowie mieszania masa robi się rzadka ale nie przejmujcie sie, dosypywać dalej. J użyłam zamiast barwników spożywczych galatetki zmielone w młynku.