Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, szybko się robi, zapach piękny wypełnia całe mieszkanie.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Wymieszać jajka z cukrem i olejem.
Następnie dodawać przesiane mąkę, sól, sode, proszek do pieczenia, cynamon, cały czas miksując.
Następnie dodać marchewkę jeżeli jest bardzo soczysta to odcisnąć trochę soku, dodać skórkę ze startej świeżo pomarańczy. Wymieszać lekko.
Piec w 180" przez 50 minut, do suchego patyczka. SMACZNEGO!