Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie kupuj batonów w sklepach, ich skład często odbiega daleko od naturalności. Zrób je samodzielnie. Batoniki marcepanowe to olbrzymia dawka energii i wartości odżywczych cudownych migdałów. Jednakże pamiętaj są one dość wysoko kaloryczne, więc z umiarem ;) .
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 929
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 38
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 87
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 929
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 38
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 87
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Składniki
Migdały mielimy bardzo drobno.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i formujemy niewielkie batoniki. Wkładamy do lodówki na około godzinę.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i obtaczamy nią batoniki. Wkładamy do lodówki i czekamy aż czekolada zastygnie SMACZNEGO :)