Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
MALINY OPŁUKAĆ I ZAGOTOWAĆ WRAZ Z CUKREM. ŻELATYNĘ ROZPUŚCIĆ W 50 ML WRZĄTKU,DODAĆ DO MALIN. BIAŁKA UBIĆ NA SZTYWNĄ PIANĘ ZE SZCZYPTĄ SOLI,DODAJĄC PO ŁYŻCE CUKRU PUDRU. PIANĘ STARANNIE,ALE NIEZBYT GWAŁTOWNIE WYMIESZAĆ Z MALINAMI. , MUS WŁOŻYĆ DO MISECZEK I NA KILKA GODZIN WSTAWIĆ DO LODÓWKI. GALARETKĘ ROZROBIĆ WE WRZĄTKU I WSTAWIĆ NA KILKA GODZIN DO LODÓWKI. ŚMIETANĘ UBIĆ WRAZ Z ŁYŻECZKĄ CUKRU STOPNIOWO DODAWAĆ GALARETKĘ. NAŁOŻYĆ NA MALINOWY MUS