Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makowy przekładaniec"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Utrzyj na gładki kogel-mogel żółtka i cukier. Dodaj twarożek oraz sparzony wrzątkiem, dobrze osączony mak. Na koniec ubij śmietanę i stopniowo dodaj do twarożkowej masy.
Osącz i zmiksuj brzoskwinie. Układaj w pucharkach warstwy twarożku i owocowego purée. Resztkę purée przełóż do torebki, utnij róg i zrób na wierzchu owocowy wzorek.Źródło: Olivia