Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makowa zebra"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 814
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 814
Składniki
Porcje 15 25 min Cena 1,75 zł Kalorie 281 kcal
Zmiksuj ser, jajko, budyń, cukier, masło. Podziel masę na dwie części. Do jednej wsyp mak. Do formy nakładaj na przemian po 2 łyżki raz jednej, raz drugiej masy. Piecz 60 min w temp. 180°C (do suchego patyczka). Posyp cukrem pudrem.
<strong>Katarzyna Sycik z Konina</strong>Źródło: Takie jest życie