Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z wigilijnych potraw robiona w naszym domu.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14090
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14090
Składniki
Mak sparzyć wrzącą wodą, odcedzić na sitku i zmielić 3 razy. Do drugiego mielenia dodać cukier. Pokroić bakalie i dodać razem ze śmietanką do maku. Wymieszać. Tak przygotowana masę makową połączyć z ugotowanym makaronem.