Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5292
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5292
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Składniki
Mak sparzyć, zmielić dwukrotnie w maszynce do mielenia. Podgrzać miód dodać masło, gotować aż się lekko zarumieni, włożyć mak, smażyć przez 2-3 minuty. Masę rozsmarować na waflach, przycisnąć deseczką i przełożyć ciężkim przedmiotem.