Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łososiowa sałatka"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz, pokrój na ćwiartki. Łososia pokrój na kawałki. Pomidorki umyj.
Sos: szalotkę posiekaj. Wymieszaj z miodem, musztardą, sokiem z cytryny i oliwą. Sałaty, pomidorki i jajka posyp solą. Dodaj łososia, polej sosem. Udekoruj pestkami granatu.
<strong> Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gd.</strong>
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 4, cena za porcję 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie