Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś w sosie koperkowym po 3. roku"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Starannie oczyszczone filety posól, namocz w mleku, obtocz w bułce tartej, a następnie usmaż na złoty kolor. Usmażone filety ułóż w żaroodpornym naczyniu i zapiecz z masłem.
Marchew, pietruszkę oraz różyczki brokułów umyj, obierz, opłucz i pokrój na małe kawałki.
Warzywa ugotuj w około 200 ml wody, zmiksuj, dodaj śmietanę, posiekany koperek i przypraw sos do smaku.
Polej sosem upieczonego łososia.Źródło: Mam dziecko