Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię coś słodkiego do kawy, dlatego postanowiłam wykorzystać , ciasto francuskie , które doskonale komponuje się z owocami.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34483
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Składniki
Ciasto kroimy na 12 porcji.Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Brzoskwinie dzielimy na połowy, jeżeli za duże to przycinamy.Na każdy prostokąt nakładamy brzoskwinię i łyżeczkę serka.
Formułujemy łódeczkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut.