Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny pięknie się prezentuje :-)♡ na codzień i od święta:-):-)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32555
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32555
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Składniki
Szpinak rozmrozić pozostawić z wodą!!!!!!Białka ubić na sztywną pianę następnie dodać słodzidło,żółtka,olejek ubijać cały czas w między czasie dodać przesianą mąkę,proszek do pieczenia i sodę wszystko wymieszać na jednolitą masę na sam koniec dodać szpinak z wodą po odmrożeniu wszystko dokładnie wymieszać masa będzie lejąca nastawić piekarnik 180 stopni ciasto przelać do tortownicy wyłożonej papierem i piec 50 min do suchego patyczka po upieczeniu zostawiamy do ostudzenia. Następnie robimy krem mleczko kokosowe lub śmietanę miksujemy na najwyższych obrotach następnie dodajemy puder i dalej miksujemy po przygotowaniu kremu Przestudzone ciasto kroimy na pół jedną część smarujemy kremem robimy mały pagórek resztę ciasta kruszymy i obsypujemy cały krem układamy owoce maliny,granat,owoce leśne według uznania podajemy schłodzone Smacznego:-)