Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto marchewkowe z nutą dyniowo-migdałową
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 117
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 15
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 117
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 15
Składniki
marchew obrać i zetrzeć na średnich oczkach
mąke przesiać w celu napowietrzenia
Wszystkie składniki miksować do osiągnięcia jednolitej masy, Wierzch posypać płatkami migdałowymi. Nagrzać piekarnik do 180 stopni , termoobieg. Masę przełożyć do blachy 12x40 cm , wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 60 minut