Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łazanki z kapustą i grzybami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Makaron ugotuj lub przygotuj samodzielnie. Grzyby mocz w wodzie przez noc, gotuj 20 minut, pokrój w kostkę. Kapustę przepłucz. Na oleju zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę, dodaj kapustę i startą na tarce marchew, grzyby. Przypraw, duś 1, 5 godz.
W obręcz włóż makaron i przekładaj naprzemiennie kapustą i makaronem, dekoruj liśćmi oregano. Podawaj gorące.
Czas: około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień