Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe w przygotowaniu
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Ciasto: 250 ml śmietany 1 szkl cukru 3 szkl mąki 3 jaja 3 łyżeczki proszku do pieczenia pół szkl oleju cukier waniliowy Wszystkie składniki łączymy ze sobą po kolei miksujac,na koncu dodajemy olej. Kruszonka: ćwierć kostki masła lub margaryny 1 szkl mąki pół szkl cukru cukier waniliowy Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy. Brzoskwinie świeże lub z puszki Wcześniej przygotowane ciasto wylewamy na blachę,posypując odrobiną mąki,układamy brzoskwinie i posypujemy kruszonką. Pieczemy w piekarniku nagrzanym 180s ok 40-50 min.