Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser przygotowany w kilka chwil ... i goście mocno zaskoczeni.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
W garnuszku rozbełtać jajka z dodatkiem cukru. Dodać mąkę ziemniaczaną i mleko. Dobrze wymieszać i postawić na gazie. Doprowadzić do zagotowania. Cały czas mieszać. Jak masa zgęstnieje zestawić z ognia. Dodać masło i olejek. Wymieszać dokładnie aż masło połączy się z budyniem. Budyń przełożyć do pucharków/ szklaneczek naprzemiennie z konfiturą żurawinową lub inną tak żeby na wierzchu była konfitura. Deser można od razu podać. Smacznego.