Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku z dodatkiem cappuccino.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Kawe cappuccino rozpuscic w 7 lyzkach goracej wody.Biszkopty zmiksowac na make i wymieszac z ricotta,dodac schlodzone cappuccino i na koncu polowe zmielonych orzechow.Mase odkladamy na 30' do lodowki po czym formujemy z niej kulki wielkosci orzecha wloskiego.Obtaczamy w pozostalych zmielonych orzechach i ukladamy w papilotkach.Wkladamy do lodowki jeszcze na 15'.