Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałabym podzielić się z Wami moim przepisem na smaczną, prosta w przygotowaniu kruszonkę. Wiem ze jest to banalnie proste ale warto przepis wypróbować. Polecam
stolnica, nóż, miska,
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 174
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 174
Składniki
Składniki kruszonki wymieszać ze sobą tak aby powstało sypkie , ale grudkowe ciasto. Na początku siekam wszystko nożem , a następnie rozcieram w dłoniach palcami tworząc grudki czyli kruszonkę. Rada; składniki kruszonki możemy pomniejszyć lub powiększyć w zależności ile potrzebujemy kruszonki pamiętając jeżeli masło zmniejszamy o połowę to pozostałe składniki również zmniejszamy o połowę.
Kruszonka gotowa.;)