Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krupniczek z indykiem po 6. miesiącu"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ziemniak, marchew, pietruszkę i seler umyj, obierz i opłucz. Pokrojone na małe kawałki warzywa wrzuć do ok. 250 ml wrzątku i gotuj, aż staną się miękkie.
Mięso starannie umyj pod bieżącą wodą. Ugotuj osobno. Do ugotowanych warzyw dodaj mięso i wszystko zmiksuj. Kaszkę rozrób w ok. 50 ml wody, a potem dodaj do zupki. Całość ponownie zmiksuj. Wzbogać zupkę łyżeczką masła lub oliwy z oliwek i jeszcze raz zagotuj.Źródło: Mam dziecko