Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio wpadłam w ciasteczkowy szał . Postanowiłam do ciasta dodać kisiel w proszku. Wyszło na prawdę bardzo smacznie !
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Składniki
1. Składniki wrzuć do malaksera i miksuj przez około 2 minut. Ciasto przełóż na stolnicę i ugnieć jędrne ciasto. Ciasto owiń w folię spożywczą i włóż do zamrażalki na 40 minut. 2. Po tym czasie rozwałkuj ciasto na grubość około 0.5 cm. Za pomocą ulubionej foremki wykrawaj ciasteczka. Układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w 1 cm odstępach od siebie i piecz w 185 stopniach przez około 15-25 minut.