Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 675
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 606
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
...ale pyszny.
Odsłon: 675
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 606
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
Składniki
Wszystkie składniki połączyć ze sobą,zagnieść ciasto i zrobić małe kulki (wielkości orzecha włoskiego).Ułożyć kulki na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczyć delikatnie widelcem nadając wzór krateczki lub pasków (gdy w czasie spłaszczania lekko popękają na brzegach to nie szkodzi).
Piec w temp. 180 st ok.15-20 min.