Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo bardzo kruche!!Rewelacja,tanie i bardzo proste w przygotowaniu:))
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 180
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 180
Składniki
Mąkę krupczatkę przesiać
następnie dodać margarynę i siekać do uzyskania "ziarenek grochu"
Dodać żółtka i zarabiać rękoma
Wyrobione ciasto schłodzić w lodówce na 30 minut
wyjąć wałkować na grubość około 1,5cm
wycinać kółeczka np. z kieliszka
kłaść na wysmarowaną blaszkę i piec na lekko złoty kolor
po wyjęciu lekko przestudzić nakładać marmoladę i delikatnie składać.posypać cukrem pudrem
Smacznego!!!