Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1646
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1646
Składniki
Mąkę z masłem posiekaj na konsystęcję kaszy
dodaj cukier puder i żółtka zagnieć ciasto i włóż do lodówki na ok 40 min.
Wyjmij ciasto z lodówki nastaw piekarnik na 180 stopni rozwałkuj ciasto wycinaj szklanką kółka i wkładaj do foremek na kruche babeczki. Piecz 15 min
Gotowe babeczki nadziewaj budyniem i owocami Smacznego!!!!