Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, dobre dloa dzieci i smaczne =]
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1807
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1807
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Najlepiej robić na patelni, ale jak ktoś woli to może być również w garnku. Włożyć margarynę, wlać mleko, wsypać cukry i wrzucić śmietanę. I mieszać długo, aż do momentu, kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Mogą się przypalić, ale to normalne. Gotową masę wlać na talerzyki skropione wodą (żeby masa się nie przykleiła). Trwa smażenie ok 2 godzin.