Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 751
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 751
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Składniki
Zagotowac mleko z cukrem i maslem. Dodac kasze i chwile pogotowac.
Zdjac z ognia, odczekac kilka minut i dodac zoltko, dokladnie wymieszac.
Rozsmarowac na desce na grubosc 1,5 cm. Gdy calkiem wystygnie pokroic na prostokaty.
Obtaczac w mace, jajku i bulce tartej. Smazyc na zloty kolor. Podawac z dzemem jablkowym, cukrem i cynamonem.