Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno zorganizowalam White Dinner, wszystkie potrawy mialy byc biale, jednym z deserów byl krem z Rafaello i bialymi brzoskwiniami marynowanymi w likierze brzoskwiniowym ...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 106
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 108
Polecam.
Odsłon: 134
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 106
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 108
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Smietane ubic z cukrem waniliowym, twarozek ewentualnie poslodzic, jesli chcemy krem bardziej slodki. Rafaello pokruszyc, zostawic kilka calych do dekoracji. Smietane zmieszac z twarozkiem, dodac pokruszone Rafaello. Brzoskwinie pokroic w kostke, zmieszac z likierem i poczekac, aby naciagnely. (Uzylam brzoskwin, które przechowuje w likierze)
Nalozyc brzoskwinie do pucharków, nastepnie krem i ozdobic kulka Rafaello.