Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z dyni"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 105
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 56
Polecam.
Odsłon: 69
Składniki
50 g piersi indyka lub kurczaka ? 1 mała marchewka ? 1 mały ziemniak ? 1 cienki plaster dyni ? 1 łyżeczka masła, oleju lub oliwy.
Warzywa umyj, obierz ze skórki, opłucz i pokrój na 2-3-cm kawałki. Następnie wrzuć je do ok. 250 ml wrzątku i duś pod przykryciem, aż zmiękną.
Mięso umyj, a po tem ugotuj w osobnym garnku. Gdy będzie już gotowe, połącz je z jarzynami i zmik suj na gładką masę. Na koniec dodaj masło, oliwę lub olej i ponownie zagotuj.Źródło: Mam dziecko